dinsdag 26 april 2011

Het plafond is no more ...

Eindelijk, de plafond is er uit. Het was dit weekend echt puffen tussen de stofwolken. Werken met een stofmasker en een veiligheidsbril maakt het er echt niet plezanter op.

We hebben wel met een eigen gemaakte oplossing een kost voor stortkokers vermeden. Die stortkokers gingen ons al bij al 100 euro kosten (om te huren). Met recuperatiemateriaal hebben we echter een zelfgemaakte stortkoker gemaakt. Onderstaande is een foto van onze uitvinding...


Na enkele uurtjes plafond afbreken en afvoeren zie je er zo zwart als een mol uit. We hopen dat onze volgende afbraakwerken een beetje 'properder' zijn. 



Het resultaat mag er wel zijn, ons dak is klaar voor de dakdekker. Normaal gezien gaan we deze week of volgende week de offertes krijgen voor ons dak. We hopen natuurlijk dat er vlug iemand kan komen en dat die voor een appel en een ei het dak wil vervangen. 


Doordat er zoveel stof van ons plafond naar beneden gekomen is, moeten we heel ons huis terug opkuisen. Overal is er stof neergekomen (zelfs in ruimtes die afgesloten waren). 



Onze volgende taak is een wand bouwen tussen onze wooneenheid (waar het proper is) en de rest van het gebouw. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.