zondag 12 augustus 2012

Plakker

Zelf kunnen we wel een beetje plakken, zo wat kleine stukjes herstellen... maar om een volledige ruimte te plakken dat is toch andere koek. We kennen ook niemand in het plak-milieu, en dus hebben we maar iemand gekozen waarvan we hier en daar toch al iets goed gehoord hadden. 

We hadden zo iets voor ogen als 2 man met een plakspaan en een paar kuipen... tot onze grote verbazing stond heel ons huis vol met plakgerief. Stellingen, ladders, plakmachine, ...


Op het laatste nippertje hebben we nog houten plakjes voorzien daar waar de spotjes moeten komen. Op deze manier kunnen we de spotjes mooi vasthaken op die houten plankjes en beschadigen we onze plafond niet. 



De volledige plafond hangt al vol met stucanet. Dit zal dan als basis gebruikt worden om de plafond te plakken. Doordat er hier metalen draad in zit is het plafond nog extra stevig en is het bijna onmogelijk dat er barsten in komen.



De plafond ziet er al goed uit, nu nog de rest. Door de grote hoogte heeft de plakker blijkbaar veel meer werk dan hij voorzien had. Uiteindelijk had net geen 2 weken nodig om alles te plakken.


De ruimte is compleet veranderd na het plakken. Het ziet er meer en meer een echt huisje uit...




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.